Chat with us, powered by LiveChat

Service Center

Hoe kunnen wij u helpen?

Naar beginpagina

  Veelgestelde vragen

  U doet altijd een storting op uw LYNX rekening via een overschrijving. Maak vooraf een deposit notifictie aan van uw storting in het Account Management/Client Portal. De overboekingsdetails worden direct na het aanmaken van deze deposit notificatie aan u getoond.

  U kunt een SEPA of WIRE terugboeking aanmaken in het Account Management/Client Portal. De aanvraag om geld terug te boeken naar uw tegenrekening zal daarna worden verwerkt.

  Om in een bepaald financieel product te handelen, dient u te beschikken over de handelspermissie voor het betreffende product. Indien u nog geen handelspermissie heeft voor een product waar u in wilt handelen, kunt u dit eenvoudig aanvragen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening.

  U kunt een afschrift van uw rekening opvragen in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening. In dit afschrift vindt u een overzicht van alle mutaties die hebben plaatsgevonden op de effectenrekening over de door u geselecteerde periode. In dit overzicht vindt u onder andere een overzicht van uw transacties, de verandering van uw cashpositie, dividenduitkeringen, stortingen en terugboekingen.

  Indien u recht heeft op keuzedividend, dan heeft u zelf de keuze tussen cashdividend en stockdividend (dividend in de vorm van aandelen). Deze keuze dient u voor een bepaalde deadline in te dienen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening.

  Het belangrijkste verschil tussen een cash- en marginrekening is dat u met een cashrekening geen gebruik kunt maken van bevoorschotting. Hierdoor kunt u met een cashrekening niet met geleend geld beleggen.

  Heeft u nog vragen?

  U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

  Direct contact opnemen

  Het team van LYNX
  Het team van LYNX

  Heeft u nog vragen?

  U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

  Direct contact opnemen

  Het team van LYNX
  Het team van LYNX