Chat with us, powered by LiveChat

Toevoegen van W&V en trades aan uw grafiek

.
In het LYNX handelsplatform is het mogelijk om uw uitgevoerde transacties zichtbaar te maken in een grafiek. Ook kunt u instellen hoe deze transacties getoond worden. Daarnaast is het mogelijk om uw dagelijkse winst- en verliesverloop in een bepaald product onder de grafiek van dit product te tonen. Hieronder wordt aan de hand van een voorbeeld uitgelegd hoe u deze mogelijkheden kunt inschakelen.

Uw transacties tonen in een grafiek
Hieronder ziet u de daggrafiek van de AEX future op 6 november 2014:

Om uw uitgevoerde transacties op 6 november 2014 in de AEX future zichtbaar te maken, kunt u de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1:

Klik bovenin het grafiekscherm op Wijzig en vervolgens op Algemene Grafiek Instellingen.

Stap 2:

Het onderstaande scherm verschijnt. Zet hier een vinkje bij My Trades as en maak een keuze tussen Dashes en Triangles. Klik vervolgens onderaan het scherm op Pas Toe en daarna op OK.  Uw transacties zijn nu zichtbaar in de grafiek.

Is dit niet het geval, dan kunt u controleren of u bovenin de grafiek heeft aangegeven dat u de transacties in de grafiek wilt zien on der Toon Uitvoeringen:

Stap 3:

Uw transacties zijn nu zichtbaar in de grafiek. Bovenin de grafiek staan bij Toon Uitvoeringen alle vinkjes aan. In de grafiek zelf is met rode en blauwe driehoeken aangegeven wanneer respectievelijk uw verkoop- en kooporders zijn uitgevoerd.

Uw dagelijkse winst- en verliesverloop onder een daggrafiek tonen

In het LYNX Handelsplatform is het mogelijk om uw dagelijkse winst- en verliesverloop in een bepaald product te tonen onder een daggrafiek. Om dit in te stellen kunt u de volgende stappen doorlopen:

Stap 1:

Klik met uw rechtermuisknop willekeurig ergens in de grafiek, zodat het onderstaande scherm verschijnt. Kies vervolgens voor Grafiek Parameters, zoals aangegeven in onderstaande afbeelding.

Stap 2:

Het onderstaande scherm verschijnt. Zet onder het kopje Extra Data om weer te geven een vinkje bij Toon dagelijkse W&V. Klik onderaan het scherm op Pas Toe en vervolgens op OK.

Stap 3:

Onder de daggrafiek van de AEX future ziet u nu uw dagelijkse winst- en verliesverloop in deze future.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX