Chat with us, powered by LiveChat

Wat is het risico van het LYNX Rendement Fonds?

Het LYNX Rendement Fonds heeft als doelstelling elk jaar een positief netto rendement te behalen, ongeacht de richting van de markt.. Het fonds richt zich vooral op beleggers met gedegen kennis van zaken, een solide financiële positie en ervaring op het gebied van beleggen. Het wordt sterk afgeraden met geleend geld deel te nemen in het fonds.

Het LYNX Rendement Fonds belegt volgens het beleggingsbeleid zoals weergegeven in de prospectus. Op basis van het beleggingsbeleid valt het fonds in de door de AFM gedefinieerde risicocategorie 7. LYNX Beleggingsfonds kan niet garanderen dat participaties in het fonds in waarde zullen stijgen.

Elke positie wordt voorzien van een stoploss order. Dit houdt in dat het maximale verlies op elke positie van tevoren vaststaat. Daarnaast bewaakt LYNX Beleggingsfonds op continue basis of de posities van het fonds nog kunnen voldoen aan de margevereisten. Wanneer het fonds niet meer voldoet aan de margevereisten, worden posities afgebouwd.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX