Chat with us, powered by LiveChat

Portfolio Analyst: Een uitgebreide analyse van uw portefeuille

In het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening kunt u een rapport opvragen waarmee u uw portefeuille kunt analyseren. Het rapport is alleen te verkrijgen in het Engels en toont onder andere een overzicht van uw posities en uw resultaat over de gekozen periode. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het rapport aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit rapport kunt opvragen.

Log in op het administratieve gedeelte van uw rekening: Log direct in

Doorloop nu de stappen zoals vermeld in onderstaande afbeeldingen:

Bij de standaard rapporten heeft u de keuze uit verschillende perioden en een Detailed of Snapshot versie. De Detailed versie is een uitgebreid rapport van enkele tientallen paginas. De Snapshot versie is een beknopte versie van één pagina. Hieronder ziet u een voorbeeld van een Snapshot versie.


Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX