Chat with us, powered by LiveChat

LYNX Basic

Hoe open ik LYNX Basic? 

LYNX Basic is ons online vereenvoudigde handelsplatform, welke u niet hoeft te downloaden. U kunt hierop dus direct inloggen en direct aan de slag. LYNX Basic is tevens de omgeving waar u als volger van een signaalaanbieder met één druk op de knop de tip kunt uitvoeren.

Hoe zoek ik een effect op in LYNX Basic?

Om een effect op te zoeken in LYNX Basic, kunt u gebruikmaken van de watchlists. De AEX-, BEL20-, DAX30-, Dow Jones- en CAC40-index zijn standaard in LYNX Basic te vinden als vaste watchlists. Als u een effect wilt opzoeken dat niet in een van de watchlists staat, dan kunt u daarvoor de stappen volgen.

Hoe plaats ik een order in LYNX Basic? 

In LYNX Basic plaatst u orders door het orderticket in te vullen. U kunt een orderticket op twee manieren opvragen, namelijk via het effectenoverzicht en via een watchlist. Wij laten beide manieren aan u zien.

Hoe open ik een grafiek in LYNX Basic? 

U kunt op twee manieren een grafiek openen; via het effectoverzicht en via een watchlist. Als u vanuit een watchlist snel wilt schakelen tussen verschillende grafieken dan is dit ook mogelijk. Wij laten deze verschillende mogelijkheden aan u zien.

Hoe zet ik een cashpositie om in een andere valuta in LYNX Basic? 

Vanuit LYNX Basic kunt u gemakkelijk cash omzetten naar een andere valuta. Bij elke valutatransactie die u doet loopt u een wisselkoersrisico, meer informatie over hoe u hiermee om kunt gaan vindt u hier. Hierboven vindt u de stappen tot het converteren van een cashpositie naar een andere valuta in LYNX Basic.

Hoe kan ik een optiecombinatie aanmaken en handelen in LYNX Basic?

Ook in LYNX Basic kunt u gemakkelijk een optiecombinatie aanmaken en handelen. In het effectenoverzicht kunt u onder het tabblad Opties links onderin kiezen voor Creëer Optiecombinatie. Vervolgens kunt u de optiestrategie naar uw wens aanmaken en verhandelen.

Wat betekenen de cijfers onder rekeninggegevens in LYNX Basic? 

In LYNX Basic kunt u gemakkelijk de huidige stand van uw LYNX effectenrekening inzien. In uw balans worden zaken zoals de totale portefeuillewaarde, totale marginvereisten en totale beschikbare liquiditeit weergegeven. Dit kunt u links boven in LYNX Basic terugvinden onder de knop Portefeuille. In dit artikel belichten we de verschillende parameters.

Inloggen in LYNX Basic

Via bovenstaande weblink kunt u inloggen in LYNX Basic.

Handleiding LYNX Basic

In deze verkorte handleiding worden de basisfunctionaliteiten van LYNX Basic besproken.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX