Chat with us, powered by LiveChat

Algemeen

Hoe open ik LYNX+? 

LYNX+ is ons online vereenvoudigde handelsplatform, welke u niet hoeft te downloaden. U kunt hierop dus direct inloggen en direct aan de slag. LYNX+ is tevens de omgeving waar u als volger van een signaalaanbieder met één druk op de knop de tip kunt uitvoeren.

Wat betekenen de cijfers onder rekeninggegevens in LYNX+? 

In LYNX+ kunt u gemakkelijk de huidige stand van uw effectenrekening inzien. In uw balans worden zaken zoals de totale portefeuillewaarde, totale marginvereisten en totale beschikbare liquiditeit weergegeven. Dit kunt u links boven in LYNX+ terugvinden onder de knop Portefeuille. In dit artikel belichten we de verschillende parameters.

Inloggen in LYNX+

Via bovenstaande weblink kunt u inloggen in LYNX+.

Wat is een multivalutarekening? 

Bij LYNX maakt u gebruik van een multivalutarekening. Dit betekent dat u meerdere valuta’s tegelijkertijd kunt aanhouden in uw portefeuille.

Hoe gaat LYNX om met handel in buitenlandse effecten?

Transacties worden altijd afgewikkeld in de valuta waartegen de producten genoteerd staan. LYNX voert hierbij geen automatische valutaconversie uit.

Hoe zet ik een cashpositie om in een andere valuta in LYNX+? 

Vanuit LYNX+ kunt u gemakkelijk cash omzetten naar een andere valuta. Bij elke valutatransactie die u doet loopt u een wisselkoersrisico, meer informatie over hoe u hiermee om kunt gaan vindt u hier. Hierboven vindt u de stappen tot het converteren van een cashpositie naar een andere valuta in LYNX+.

Tarievenoverzicht

Op deze pagina vindt u alle transactiekosten, rentetarieven en mogelijke overige kosten die van toepassing zijn op uw effectenrekening.

Jaaroverzicht

Bij LYNX is het mogelijk om in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening zelf een jaaroverzicht op te vragen. In het jaaroverzicht ziet u de begin- en eindwaarde van uw effectenrekening in het geselecteerde kalenderjaar.

Geld storten

Wanneer u geld op uw effectenrekening wilt storten kunt u dit doen via internetbankieren. Daarnaast dient u een stortingsnotificatie in het administratie gedeelte van uw effectenrekening aan te maken.

Koersdatabundels beheren

Voor bepaalde beurzen dient u een koersdatabundel aan te schaffen om realtime data te ontvangen. U kunt uw koersdatabundels beheren in het Account Management.

Handelspermissies aanvragen

Om in een bepaald financieel product te handelen, heeft u handelspermissie voor dit product nodig.

Bescherming en veiligheid bij LYNX

Als het om financiële zaken gaat, kan men niet voorzichtig genoeg zijn. LYNX hecht uitermate veel belang aan een optimale bescherming en veiligheid. In onze dienstverlening hebben begrippen als betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit de hoogste prioriteit. Als financiële onderneming beschikt LYNX over alle vereiste vergunningen. Zowel interne gedragscodes als externe wet- en regelgeving worden strikt nageleefd. Hier vindt u alle informatie inzake bescherming en veiligheid bij LYNX.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX