Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kunt u in hefboomproducten handelen via LYNX?

U kunt via LYNX in zeer veel hefboomproducten handelen. Maar hoe vindt u het juiste hefboomproduct?

Allereerst heeft elk financieel product een unieke code, genaamd de ISIN code. Elk hefboomproduct heeft derhalve ook zijn eigen unieke ISIN code. De ISIN code kunt u direct invoeren in het LYNX handelsplatform zodat het door u gewenste product wordt toegevoegd aan uw handelsplatform.

Zo is de ISIN code van het aandeel Apple bijvoorbeeld US0378331005. Wanneer u de ISIN code invult in de kolom Effect en op Enter drukt, dan ziet u direct het aandeel Apple in uw LYNX handelsplatform.

Handelen in hefboomproducten
Wanneer u in Sprinters, Turbo’s, Traders of andere hefboomproducten wilt handelen, dan kunt u het beste de ISIN code van het betreffende product opzoeken op de website van de uitgevende partij.

De uitgevende partijen van hefboomproducten zijn:

Hoe voegt u een hefboomproduct toe aan het LYNX handelsplatform?
Als voorbeeld kopen we een Turbo Short op de AEX index die is uitgegeven door Commerzbank.

  1. Ga naar www.warrants.commerzbank.com.
  2. Zoek de Turbo op die u wilt aankopen. In dit geval kiezen we voor de AEX Turbo Short met een stoploss van 465,35.
  3. Selecteer de ISIN code. Deze kunt u onder de productinformatie van het product vinden. In onderstaand voorbeeld is de ISIN code DE000CR9RDA5 1 .
Turbo 1
1
4. Kopieer en plak de ISIN code DE000CR9RDA5 in de kolom Effect en druk op Enter. De Commerzbank Turbo Short met een stoploss van 465,35 is nu toegevoegd aan uw handelsplatform 2 .
Turbo 2
2
5. Als u twee keer met uw linkermuisknop op de Turbo klikt in de kolom Effect, dan krijgt u de Effect omschrijving te zien. Zie ook onderstaande afbeelding:
Turbo 3
LET OP: De effect omschrijving van hefboomproducten in het LYNX handelsplatform kan afwijken van de kenmerken die worden vermeld op de website van de uitgevende partij. De gegevens op de website van de uitgevende partij zijn altijd leidend.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX