Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik deelnemen aan het LYNX Rendement Fonds?

Deelnemen aan het LYNX Rendement Fonds kan snel en eenvoudig.

Stap 1: Vul het online inschrijfformulier in
U kunt deelnemen aan het LYNX Rendement Fonds door het online inschrijfformulier in te vullen via de website. Vervolgens kunt u het inschrijfformulier inclusief een kopie van een geldig paspoort en een kopie van een recent bankafschrift direct online opsturen. Voor zakelijke deelnemers hebben wij daarnaast een kopie van een KvK uittreksel nodig, welke u ook direct kunt opsturen.

Stap 2: Geld overmaken naar Stichting Derdengelden LYNX Rendement Fonds
Zodra LYNX uw inschrijving heeft goedgekeurd, ontvangt u een e-mail met de stortingsinstructies. Het bedrag voor deelname aan het LYNX Rendement Fonds maakt u over naar een bankrekening op naam van ‘Stichting Derdengelden LYNX Rendement Fonds’ bij ABN Amro.

Stap 3: Aankoop participaties
Zodra LYNX Beleggingsfonds de officiële koers van het fonds heeft bepaald, wordt uw inschrijving in het LYNX Rendement Fonds verwerkt en worden de participaties voor u aangekocht.

Indien LYNX Beleggingsfonds uw inschrijving meer dan vijf werkdagen voor de eerste handelsdag van de nieuwe maand heeft ontvangen, worden uw participaties op de eerste handelsdag van de nieuwe maand aangekocht. Wanneer LYNX Beleggingsfonds uw inschrijving minder dan vijf werkdagen voor de eerste handelsdag van de nieuwe maand heeft ontvangen, worden uw participaties pas de volgende maand op de eerste handelsdag van de volgende maand gekocht.

Zodra de participaties zijn aangekocht, ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens voor het klantenportaal . Hierin kunt u de ontwikkeling van uw participaties in het LYNX Rendement Fonds volgen. Ook kunt u via het klantenportaal aangeven of u participaties wilt kopen of verkopen en alle informatie omtrent het LYNX Rendement Fonds raadplegen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX