Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik mijn basisvaluta wijzigen?

Uw basisvaluta is de valuta waarin uw rekeningwaarden worden getoond in het LYNX Handelsplatform en de valuta die wordt gebruikt om uw posities en tegoeden in andere valuta’s om te rekenen naar uw basisvaluta. Daarnaast worden de kosten van koersdata abonnementen, inactiviteitskosten en transactiekosten voor valutatransacties in uw basisvaluta van uw rekening afgeschreven. Volg onderstaande stappen om uw basisvaluta te wijzigen. De wijziging zal dan de volgende handelsdag actief zijn.

U kunt uw basisvaluta wijzigen in het administratieve gedeelte van uw LYNX rekening. Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening.

Als u bent ingelogd ziet u als u naar onder scrolt een kolom Manage Your Account1. Vervolgens klikt u op Account Settings2. Rechts in uw scherm ziet u uw Account Configuration3. Klik op het tandwiel achter Base Currency4.

2
1
4

Vervolgens opent er een scherm waarin u uw basisvaluta kunt wijzigen. Kies uw nieuwe Base Currency5 en klik op Save 6. De basisvaluta van de rekening is de volgende handelsdag gewijzigd.

5
6

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX