Chat with us, powered by LiveChat

Hefboomproducten verhandelen bij LYNX

Bij LYNX kunt u in veel verschillende hefboomproducten handelen, maar om in hefboomproducten te handelen dient u het desbetreffende product toe te voegen aan uw handelsplatform. Daarvoor zijn twee verschillende mogelijkheden die wij hieronder uitleggen.

Allereerst kunt u in het handelsplatform zoeken op de Ticker/ISIN of naam van het aandeel waarop u een hefboomproduct wenst te verhandelen. In het voorbeeld zoeken wij op het aandeel Apple, vervolgens kiest u zoals hieronder weergegeven voor Hefboomproducten 1.

1

Vervolgens opent er een groot overzicht met diverse factoren van alle hefboomproducten die gerelateerd zijn aan het aandeel Apple. Aan de linkerkant  2 heeft u de mogelijkheid om te filteren op verschillende factoren zoals; beurs, uitoefenprijs, call/put, stoploss prijs maar ook op het feit of dit product voor u verhandelbaar is. Tevens kunt u ook op dit gegeven sorteren, dit kunt u doen door op de kolomnaam ‘Verhandelbaar’ 3  te klikken.

2
3

Handelen in hefboomproducten
Wanneer u in Sprinters, Turbo’s, Traders of andere hefboomproducten wilt handelen, dan kunt u ook direct de ISIN code van het betreffende product opzoeken op de website van de uitgevende partij.

Enkele uitgevende partijen van hefboomproducten zijn:

Hoe voegt u een hefboomproduct toe aan het LYNX handelsplatform?
Als voorbeeld kopen we een Sprinter Long op de AEX index die is uitgegeven door ING.

  1. Ga naar www.ingsprinters.nl
  2. Zoek de Sprinter op die u wilt aankopen. In dit geval kiezen we voor de AEX Sprinter Long.
  3. Selecteer de ISIN code. Deze kunt u onder de productinformatie van het product vinden. Zie onderstaand voorbeeld 1 of klik op “Koop deze Sprinter” 2
1
2
4. Kopieer en plak de ISIN code in het handelsplatform en druk op Enter. De Sprinter Long wordt nu toegevoegd aan uw handelsplatform 2 .

2
5. Als u twee keer met uw linkermuisknop op de Turbo klikt, dan krijgt u de Productomschrijving te zien. Zie ook onderstaande afbeelding: