Chat with us, powered by LiveChat

Instructies voor het gebruik van de indicatoren van Beleggen.com bij LYNX

Hieronder vindt u de instructies om de indicatoren van Harm van Wijk te kunnen gebruiken in combinatie met de brokerdiensten van LYNX. Voor deze opzet wordt gebruik gemaakt van het LYNX Handelsplatform (TWS) met een additioneel softwareprogramma, genaamd NinjaTrader. Klik op NinjaTrader voor meer informatie omtrent de voordelen en risico’s hiervan.

1. Download en installeer het LYNX Handelsplatform en NinjaTrader

 

Volg de instructies uit deze link om het LYNX Handelsplatform te downloaden en installeren.

Vervolgens klikt u hier om NinjaTrader te downloaden en installeren. U vult hiertoe uw e-mailadres in op de pagina en klikt vervolgens op ‘Download’.

2. Configureer uw LYNX Handelsplatform

 

Start het LYNX Handelsplatform op en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u vanuit LYNX over de e-mail toegestuurd heeft gekregen. Uw inloggegevens vindt u in de bijgevoegde bijlage welke is beveiligd met uw Burgerservicenummer.

                                                                                                                  

Hieronder ziet u een visuele uitleg om uw handelsplatform correct te configureren. U klikt bovenin op Wijzig (Edit) en op Algemene instellingen (Global configuration). Onder API > Instellingen (Settings) dien u in ieder geval het volgende aan te vinken:

– ActiveX en Socket Clients activeren (Enable ActiveX and Socket Clients)

– Open Orders downloaden bij het opstarten (Download open orders on connection)

– Include virtual FX positions when sending portfolio

– Verzend updates van de status voor EFP en volatiliteitsorders met ‘’Doorlopend Updaten’’-vlag (Send status updates for EFP and Volatility orders with ‘Continuous Upd’)

* Optioneel: vink ‘Read-Only API’ aan wanneer u wilt voorkomen dat NinjaTrader orders naar uw rekening kan verzenden. De verbinding wordt dan alleen voor Marktdata gebruikt.

Indien de bovenstaande onderdelen zijn aangevinkt, klikt u op Pas toe (Apply) en vervolgens op OK.

3. Configureer NinjaTrader

 

1. Open NinjaTrader 8 vanaf uw desktop / menu. Vervolgens gaat u bovenin het menu naar Tools, waarna u kiest voor Import Backup File.

2. Kies het meegeleverde NinjaTrader Instellingenbestand. Dit bestand kunt u opvragen via de onderstaande pagina, onder downloads:

 

Voor toegang tot deze pagina dient u ingelogd te zijn met de juiste autorisatie. Dit gebeurt automatisch na betaling. Log in met het e-mailadres dat u heeft gebruikt bij de betaling en het wachtwoord dat u heeft ontvangen. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen klikt u op:

 

Inloggen kan rechtsboven op https://deslimstebelegger.nl/.

 

3. Klik op Yes bij de vraag “Do you wish to restore NinjaTrader Backup File?” .

 

De NinjaTrader strategieën & indicatoren van Beleggen.com worden standaard meegeleverd met het LYNX NinjaTrader Instellingenbestand wat u zojuist heeft geïmporteerd binnen NinjaTrader.

1. Om de geïmporteerde strategie of indicator toe te voegen aan uw grafiek klikt u met uw rechtermuisknop in de grafiek, waarna u kiest voor Strategies of Indicators. Onder Trading Navigator (HvW) vindt u de indicator en strategie van Beleggen.com.

2. Belangrijk bij het inladen is dat de strategie Enabled  wordt binnen NinjaTrader. U klikt daarvoor tweemaal op de HvW Trading Navigator. U scrolt vervolgens naar onder om een vinkje te plaatsen bij Enabled. Klik daarna op Apply en OK.

Let op: voor de Trading Navigator Indicator, de strategie met de Iron Condors, is stap 2 niet vereist.

Extra: kijk hier hoe u gemakkelijk een aandelenorder of optiecombinatie order plaatst

 

Voor het plaatsen van een optiecombinatie order verwijzen wij u graag door naar dit artikel over de ComboTrader.

Eventueel vindt u in deze link de uitgebreide handleiding in PDF-formaat: Handleiding LYNX – Beleggen.com

Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op via het nummer: 020 320 81 45 of stuur een e-mail naar info@lynx.nl

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX