Chat with us, powered by LiveChat

Wat is een STP LMT order en hoe legt u deze in?

STP LMT staat voor Stop Limiet Order.

Hierbij wordt een order met de door u opgegeven limietprijs ingelegd indien uw stopprijs is bereikt. De werking is dus hetzelfde als die van een Stop order, met uitzondering dat bij het bereiken van uw stopprijs een limietorder wordt ingelegd.

Hieronder volgt een voorbeeld:

1
2
3
Het betreft hier een Stop Limiet Order voor de verkoop van 100 aandelen AGN:
  1. Hier geeft u uw ordertype op; in dit geval dus STP LMT 1 .
  2. Hier geeft u de Limietprijs op; in dit geval dus 5,441 2 .
  3. Hier geeft u de Stopprijs op; in dit geval dus 5,471 3 .

Mocht de koers dalen tot de Stopprijs van € 5,471, dan zal direct een Limietorder worden ingelegd op de opgegeven limietprijs van € 5,441.

LET OP: als de koers zodanig snel zakt (bijvoorbeeld bij een winstwaarschuwing) zodat de koers direct door uw opgegeven limietprijs schiet, dan wordt uw order niet uitgevoerd en houdt u de stukken in bezit. Als u er zeker van wilt zijn dat u al uw stukken verkoopt als uw stopniveau wordt bereikt, dan dient u een STP-order in te voeren. De meeste beleggers gebruiken daarom ook een STP-order in plaats van de STP LMT-order.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX