Chat with us, powered by LiveChat

Wat is het verschil tussen SMART en Kies Specifieke Beurs bij het toevoegen van een aandeel?

Wanneer u de koersen van een bepaald effect opvraagt, kunt u een keuze maken tussen Aandelen (SMART) en Aandelen (Kies Specifieke Beurs). Aandelen worden vaak op meerdere beurzen verhandeld en het is aan u om een keuze te maken naar welke beurs u uw order wilt versturen. Als u voor Aandelen (Kies Specifieke Beurs) kiest dan kunt u een specifieke beurs selecteren waar uw order naar toe verzonden wordt. Als u voor Aandelen (SMART) kiest dan wordt uw order uitgevoerd op de beurs die op dat moment de beste prijs afgeeft. Het voordeel van SMART-routing is dat u altijd de best mogelijke prijs krijgt van alle beurzen waarop een bepaald aandeel wordt verhandeld. Mogelijke nadelen van SMART-routing zijn dat uw order niet wordt meegenomen in de Euronext-veilingen en dat uw order ook uitgevoerd kan worden buiten de reguliere handelstijden op een alternatieve beurs. Klik hier voor meer informatie over SMART vs. Specifieke Beurs.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX