Chat with us, powered by LiveChat

Portefeuille sorteren

In het LYNX Handelsplatform is het mogelijk om uw posities in het tabblad Portefeuille te sorteren. U heeft de mogelijkheid om uw posities te sorteren op type effect, expiratie, expiratie + optierecht, industrie of op alfabetische volgorde. Hieronder vindt u een korte uitleg hoe u dit kunt doen.

Stap 1: Het tabblad Portefeuille selecteren

Ga in uw handelsplatform naar het tabblad Portefeuille. Hier ziet u alle openstaande posities die u op dat moment heeft.
Zie ook onderstaande afbeelding:

Stap 2: Uw Portefeuille sorteren

U kunt uw posities op twee manier sorteren. Door met uw linkermuisknop op Effect te klikken, worden uw posities direct door het handelsplatform op een bepaalde manier gesorteerd. In onderstaande afbeelding is de portefeuille gesorteerd op type effect (oplopend):

Daarnaast kunt u door met uw rechtermuisknop op Effect te klikken zelf een methode selecteren waarop u uw posities gesorteerd wilt hebben. Volg hiervoor de stappen in onderstaande afbeelding.

Samenvattend kunt u in de meest actuele versie van het LYNX handelsplatform eenvoudig de posities in uw portefeuille sorteren door met uw linker- of rechtermuisknop op Effect te klikken in het tabblad Portefeuille en vervolgens de door u gewenste sorteermethode op te geven.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX