Chat with us, powered by LiveChat

Pagina’s loskoppelen

Een belangrijk voordeel van het LYNX handelsplatform is dat het mogelijk is om het platform geheel naar uw wensen in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen of u wilt toestaan dat pagina’s losgekoppeld kunnen worden van het hoofdscherm. Het komt regelmatig voor dat pagina’s losgekoppeld raken van het hoofdscherm zonder dat dit de bedoeling is. In dit artikel bespreken we hoe u deze losgekoppelde pagina’s eenvoudig weer kunt terugzetten in het hoofdscherm en hoe u kunt instellen dat pagina’s niet losgekoppeld kunnen worden van het hoofdscherm.

U kunt een pagina op twee manieren loskoppelen uit het hoofdscherm. Allereerst kunt u een pagina simpelweg aanklikken (met uw linkermuisknop) en vervolgens verslepen uit het hoofdscherm. Daarnaast kunt u met uw rechtermuisknop op een pagina klikken en in het pop-up scherm dat verschijnt kiezen voor Ontkoppel pagina 1 .

losgeraakte pagina 1
1
In de onderstaande afbeelding ziet u hoe een losgekoppelde pagina eruit kan zien. In dit voorbeeld is de pagina van de AEX losgekoppeld van het hoofdscherm.

losgeraakte pagina 2

Net zoals u op twee manieren een pagina kunt loskoppelen uit het hoofdscherm zijn er ook twee manieren om een losgekoppelde pagina weer terug te zetten. Allereerst kunt u de losgekoppelde pagina wederom aanklikken (met uw linkermuisknop) en terugslepen tussen de overige pagina’s in het hoofdscherm. Daarnaast kunt u met uw rechtermuisknop op de losgekoppelde pagina klikken en in het pop-up scherm dat verschijnt kiezen voor Pagina aanhechten 2 .

losgeraakte pagina 3
2

Sta toe dat pagina’s ontkoppeld worden

Als u het vervelend vindt dat pagina’s losgekoppeld kunnen worden, dan kunt u instellen dat dit niet meer toegestaan wordt. Dit kunt u doen in het Configuratiescherm. Klik hiervoor bovenin het LYNX handelsplatform op Wijzig 1 en Algemene Instellingen… 2 .

losgeraakte pagina 4
1
2
In het configuratiescherm selecteert u aan de linkerkant Weergeven 1 en Instellingen 2. Onder het kopje Page Handling 3 kunt u opgeven of u wilt toestaan dat pagina’s ontkoppeld kunnen worden. Indien u niet wilt dat dit mogelijk is, zet u het vinkje uit 4.
losgeraakte pagina 5
1
2
3
4

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX