Chat with us, powered by LiveChat

LYNX+ Watchlist

Hoe een watchlist aan te maken en aan te passen in LYNX+

Op deze pagina laten wij zien hoe u watchlists naar wens kunt aanmaken en aanpassen:

NIEUWE WATCHLIST AANMAKEN

Selecteer het Koers tabblad uit het hoofdmenu. Om een nieuwe watchlist aan te maken, klik op de Watchlist drop-down menu en klik hierna op Watchlist toevoegen.

U kan direct een naam toevoegen voor deze specifieke watchlist.

LYNX+ Create Watchlist

PRODUCTEN TOEVOEGEN AAN DE WATCHLIST

U kunt effecten en producten toevoegen in een specifieke watchlist vanuit de Voeg toe aan Watchlist zoekbalk. U kan deze toevoegen door te zoeken op naam, ticker of ISIN-code.

08564

UW WATCHLIST WIJZIGEN

Om de naam van uw Watchlist te wijzigen, klikt u op de drop-down menu en selecteert u het wijzig-symbool naast de Watchlist.

Indien u product wenst te verwijderen die u eerder had toegevoegd in de Watchlist, gebruikt u het verwijder-symbool helemaal rechts onder actie in deze Watchtlist.

HANDELEN VANUIT DE WATCHLIST

Het is mogelijk om in LYNX+ te handelen van uit de watchlist, dit kunt u gemakkelijk doen door de aanwezigheid van de koop- en verkoopknoppen aan de rechterkant. Mocht u de grafiek van het desbetreffende product willen zien, kunt u in de rechter bovenhoek op Trading klikken. Op het nieuwe scherm verschijnt de grafiek en deze kunt u aanpassen naar eigen wens met een divers aantal indicatoren.

Veelgestelde vragen (FAQ) over LYNX+

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder "Valuta's".

Uw accountgerelateerde informatie en accountwaarden worden weergegeven in de Portfolio-sectie van LYNX+. Voor meer informatie klikt u op de volgende knop:

De Client Zone maakt het mogelijk om snel uitstaande verzoeken vanuit LYNX te bekijken en om alle documenten te bekijken en te downloaden. U kunt hier meer informatie treffen:

Houd de prestatie van uw portefeuille bij en kijk uw trades, winsten & verliezen en rendement bij. U kunt hier meer informatie treffen:

Uw rekeninginformatie en rekeningwaarden worden onder Portefeuille in LYNX+ weergegeven. Voor aanvullende informatie kunt u de volgende pagina raadplegen:

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder "Valuta's".

Sla uw favoriete aandelen, ETF's en overige producten op in de Watchlist. U kunt hier meer informatie treffen:

Wilt u een effect kopen of juist verkopen in LYNX+. Voor aanvullende informatie hierover kunt u op onderstaande knop klikken.

Klik op een financieel instrument om de overzichtpagina van het instrument te openen. U kunt daar het grafiek treffen. Voor meer informatie kunt op onderstaande koppeling volgen:

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX