Chat with us, powered by LiveChat

LYNX+ Grafieken

Grafiek instellingen & Technische analyse

Deze pagina laat u zien hoe u een grafiek voor een gekozen product kunt weergeven en hoe u de belangrijkste parameters, zoals grafiektype of tijdsperiode, kunt wijzigen. Daarnaast laten we een aantal mogelijkheden van technische analyse zien in LYNX+:

GRAFIEK OPENEN

Om de grafiek van een product in LYNX+ te bekijken, zoekt u het gewenste effect door het symbool of ISIN in de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het scherm in te voeren. Zodra het instrument in het vervolgkeuzemenu verschijnt, selecteert u uw effect in de lijst. De grafiek wordt automatisch weergegeven op de hoofdpagina van het geselecteerde effect.

GRAFIEK PARAMETERS OPGEVEN

LYNX+ Chart open

De grafiek kunt u eenvoudig aanpassen naar de tijdsframe of in de stijl die u wenst. U kunt de instellingen aanpassen met de bovenste menubalk:

Periode - afhankelijk van de tijdshorizon voor transacties, kunt u ervoor kiezen om naar verschillende tijdframes te kijken. Een handelaar op langere termijn kan de prijs volgen op een wekelijkse of maandelijkse grafiek, terwijl een handelaar op kortere termijn grafieken kan gebruiken met een grafiek van 60 minuten of 5 minuten.

Type grafiek - de meest voorkomende grafiektypen zijn candlestick-, staafdiagrammen en lijndiagrammen. Lijngrafieken worden gebruikt voor het beoordelen van langetermijntrends, terwijl candlesticks een uitstekend beeld geven van de koersprijs open, hoog, laag en dichtbij. Kies het grafiektype dat past bij uw handelsstijl.

Indicatoren - voeg verschillende indicatoren voor technische analyse toe aan uw grafiek. Beschrijvingen van de beschikbare indicatoren en mogelijkheden om zelf steun- en weerstandslijnen te tekenen worden uitgelegd in het vervolg van deze pagina.

Optioneel - kies of u uw huidige geopende posities, open orders en/of slotkoers van de vorige handelsdag terug wilt zien in uw grafiek.

INDICATOREN GEBRUIKEN

Voeg eenvoudig een technische analyse-indicator toe aan uw grafiek door op het Indicator-veld in de bovenste menubalk te klikken. Er is keuze uit de volgende indicatoren:

RSI - standaard is de instelling voor de relatieve sterkte-index 14 perioden, wat betekent dat de indicator rekening houdt met de waarden van de laatste 14 candles of tijdsperioden.

MACD - helpt beleggers te begrijpen of de bullish of bearish beweging in de prijs aan het versterken of verzwakken is.

Moving Average - berekend door alle gegevenspunten tijdens een bepaalde periode bij elkaar op te tellen en de som te delen door het aantal tijdsperioden.

Stochastics - pogingen om keerpunten van de prijs te voorspellen door de slotkoers van een effect te vergelijken met zijn prijsbereik over een bepaalde periode.

Elder Force Index - meet de hoeveelheid kracht die wordt gebruikt om de prijs van een effect te verplaatsen.

Bollinger Bands - uitgezet op een standaarddeviatieniveau boven en onder een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van de prijs.

Average True Range - indicator voor marktvolatiliteit, meestal afgeleid van het 14-daagse eenvoudige voortschrijdend gemiddelde van een reeks echte bereikindicatoren.

LYNX+ Add Indicator

SLA UW GRAFIEKINSTELLINGEN OP

LYNX+ Save Charttemplate

Als u niet elke keer wanneer u een nieuwe grafiek opent dezelfde parameters wilt instellen, kunt u deze paramaters eenvoudig opslaan in LYNX+ als sjabloon. Om dat te doen volgt u onderstaande stappen:

  1. Zodra de grafiek wordt weergegeven, opent u deze in een nieuw venster, dit kan u doen onder de grafiek.
  2. Pas uw grafiek door de gewenste parameters toe te voegen.
  3. Klik op het pictogram voor grafiekinstellingen in de rechterbovenhoek van het venster en typ de naam voor uw sjabloon en klik vervolgens op 'invoeren'
  4. Stel uw standaard grafiekinstellingen in door een sterpictogram naast de naam van het sjabloon te markeren. Dit betekent dat LYNX+ die instellingen toepast op elke grafiek die u opent.
  5. Wilt u een eerder opgeslagen instellingen toepassen op een grafiek, open deze dan in een nieuw venster, klik op het pictogram voor grafiekinstellingen en kies de naam van de sjabloon dat u wilt gebruiken.

TECHNISCHE ANALYSE

Als u uw eigen steun- en weerstandsniveau's of andere technische analysecijfers wilt tekenen, heeft u de mogelijkheid om dit te doen via de balkmenu onderaan de grafiek. Hiermee kunt u de nodige steun- en weerstandsniveau's in de grafiek zetten, alsook andere aanduidingen maken.

Moest u willen gebruik maken van een geautomatiseerd Technisch Rapport, waarbij dergelijke zaken voor u worden getoond, kunt u terecht op dit tabblad van het product naar keuze. Dit rapport geeft u een algemene technische score, statistieken over het aandeel, grafieken met steun- en weerstandsniveau's en een technisch rapport.

08543

Veelgestelde vragen (FAQ) over LYNX+

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder "Valuta's".

Uw accountgerelateerde informatie en accountwaarden worden weergegeven in de Portfolio-sectie van LYNX+. Voor meer informatie klikt u op de volgende knop:

De Client Zone maakt het mogelijk om snel uitstaande verzoeken vanuit LYNX te bekijken en om alle documenten te bekijken en te downloaden. U kunt hier meer informatie treffen:

Houd de prestatie van uw portefeuille bij en kijk uw trades, winsten & verliezen en rendement bij. U kunt hier meer informatie treffen:

Uw rekeninginformatie en rekeningwaarden worden onder Portefeuille in LYNX+ weergegeven. Voor aanvullende informatie kunt u de volgende pagina raadplegen:

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder "Valuta's".

Sla uw favoriete aandelen, ETF's en overige producten op in de Watchlist. U kunt hier meer informatie treffen:

Wilt u een effect kopen of juist verkopen in LYNX+. Voor aanvullende informatie hierover kunt u op onderstaande knop klikken.

Klik op een financieel instrument om de overzichtpagina van het instrument te openen. U kunt daar het grafiek treffen. Voor meer informatie kunt op onderstaande koppeling volgen:

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX