Chat with us, powered by LiveChat

Hoe zoek ik een effect op in LYNX Basic?

Om een effect op te zoeken in, kunt u gebruikmaken van de watchlists. De AEX-, BEL20-, DAX30-, Dow Jones- en CAC40-index zijn standaard in LYNX Basic te vinden als vaste watchlists. Om deze watchlists te bekijken, klikt u linksboven in de navigatiebalk op KOERSEN 1. Als u een effect wilt opzoeken dat niet in een van de watchlists staat, dan kunt u daarvoor onderstaande stappen volgen.

1

Klik hier om in te loggen in LYNX Basic.

1. Klik rechtsboven in het scherm in de witte zoekbalk 1.

2. Typ hier de tickercode, het symbool of de ISIN code van het effect wat u zoekt. In dit voorbeeld zoeken wij Shell en vullen wij de tickercode RDSA in 2.

3. Selecteer het gewenste effect uit het overzicht dat tevoorschijn komt. U zult nu op de pagina van het effectoverzicht komen. U voegt het effect toe aan de watchlist door op het blauwe icoontje 3 te klikken.

2
1
3

Let op! Indien u een afgeleide product zoekt (optie, future, CFD of hefboomproduct), is het nodig dat u in de zoekbalk eerst de onderliggende waarde opzoekt. Vervolgens kunt u daarna in het effectoverzicht het afgeleide product selecteren. Hieronder vindt u een voorbeeld waar gezocht wordt naar de opties van het aandeel Shell.

1. Vul in de zoekbalk de tickercode, symbool of ISIN code van de onderliggende waarde in. In dit geval RDSA 1.

2. Selecteer vervolgens het gewenst effect.

3. U komt op het effectoverzicht van de onderliggende waarde terecht. Hier kunt u ook de verschillende afgeleide producten bekijken. In dit voorbeeld klikken we op Opties 2. U ziet nu de betreffende optieseries. U voegt het effect toe aan de watchlist door op het blauwe icoontje 3 te klikken.

1
2
3
[/lynx_se_content]

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX