Chat with us, powered by LiveChat

Hoe leg ik een order in via de mobiele applicatie?

Via de LYNX Trading applicatie kan u eenvoudig een order inleggen via het orderticket of via de zoekbalk. Ook kan u via enkele klikken snel een overzicht bekijken van openstaande en recent uitgevoerde orders. De stappen worden hieronder uiteengezet.

Order inleggen via het orderticket

Via de app is het mogelijk om orders te versturen of aan te passen. Hieronder kan u terugvinden hoe u dit precies kan doen.

Nadat u bent aangemeld in de TWS Trading applicatie gaat u naar het menu More 1, kies hierna voor Order Ticket  2.

U kan ook klikken op het vergrootglas bovenaan links 3.

U krijgt nu een zoekbalk 3 waar u de gewenste ticker of naam van het product kan ingeven. Hierna klikt u vervolgens op Zoek 4 om de verschillende productencategorieën 5 te zien die beschikbaar zijn voor de onderliggende waarde.

1
3
2
3
4
5

Na het selecteren van de gewenste productcategorie, komt u terecht in het scherm waar u kan overgaan tot verkoop (Sell) 6 of aankoop (Buy) 7. Ook krijgt u de grafiek 8 en fundamentele indicatoren 9 te zien.

Wanneer u klikt op Sell of Buy komt u in het officiële orderticket waar u de parameters (hoeveelheid, geldigheidsduur, order type, prijs,…) kan aanpassen. Meer informatie over de verschillende ordertypes 10 vindt u hier.

De geldigheidsduur kan u instellen bij Time-in-force 11, voor meer informatie kan u hier terecht. Ook is het mogelijk om uw order buiten de reguliere handelsuren uit te voeren, daarvoor vinkt u Outside RTH 12 (outside regular trading hours) aan.

8
9
7
6
11
10
12

Voordat u het order verzendt kan u via Preview 13 de parameters controleren, uw marge impact en de commissie raadplegen.

Om het order te verzenden veegt u naar rechts over de knop Slide To Submit Sell 14. Het order staat nu in de markt.

13
14

Valuta omzetten in de app

U heeft via de app ook de mogelijkheid om uw valutaposities te beheren en omzettingen uit te voeren.

Open de LYNX Trading app en en meldt aan. Ga vervolgens naar het tabblad Portfolio 1 om uw huidige posities en en cash saldo’s te bekijken. Klik vervolgens op het vergrootglas 2 om uw zoekopdracht te starten.

Typ in de zoekbalk EUR 3 en klik op Zoek 4 om een overzicht te krijgen van de financiële producten betreffende EUR.

1
2
4
3

Kies vervolgens voor Forex 5 om een overzicht te krijgen van alle valutaparen die verhandelbaar zijn. Selecteer de gewenste valutapaar onder IDEALPRO om grafiek en details te tonen. De optie “FXCONV” om een gewone conversie uit te voeren, is helaas niet beschikbaar in de applicatie. In het voorbeeld hieronder kiezen we ervoor om USD aan te kopen.

5

U kan nu kiezen voor Sell (verkopen) of Buy (kopen) 6. Om EUR om te zetten naar USD, kiest u voor een verkooporder op EUR.USD.
De actie slaat steeds op de eerste munt. Bij EUR.USD wil dit het volgende zeggen:
Kopen: ik wil EUR kopen door USD te verkopen
Verkopen: ik wil EUR verkopen en wens USD te kopen

U heeft nu de mogelijkheid om de parameters 7 in te vullen van het orderticket (Hoeveelheid, prijs, geldigheidsduur,…). Om het order te bevestigen en te verzenden naar de markt schuift u over de balk Slide to submit order 8.

Ter info: alle valutaposities met een tegenwaarde minder dan 5 USD zullen automatisch gesloten worden aan het einde van de maand.

6
7
8

Openstaande en uitgevoerde orders raadplegen

Naast het versturen van orders, kan u deze in de app ook aanpassen. Ook uw recente uitvoeringen, tot 1 week terug, kan u hier eenvoudig raadplegen.

Om de orderstatus te raadplegen van recente uitvoeringen of openstaande orders gaat u terug naar het menu More 1. Vervolgens kiest u voor Orders & trades 2, u kan nu een keuze maken tussen Orders 3  of  Trades 4.

1
2
3
4

Bij Orders 3 kan u uw openstaande orders bekijken. Klik op een order om de parameters te raadplegen en eventueel aan te passen. Nadat u zeker bent van de aanpassingen kan u deze bevestigen via Modify order 5.
Let er wel op dat niet alle parameters van een openstaand order gewijzigd kunnen worden. Indien nodig zal u dus openstaande orders dienen te annuleren, om vervolgens met de correcte parameters opnieuw in te geven.

5

Bij  Trades 4 kan u uw recente uitvoeringen bekijken tot en met 7 dagen terug. Om de dag te wijzigen veegt u over de titelbalk met data 6.

4
6

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX