Chat with us, powered by LiveChat

FXTrader

Op uw LYNX rekening kunt u gebruikmaken van de FXTrader. Deze module is speciaal voor valutahandelaren ontwikkeld en is geheel naar eigen wens in te stellen. U kunt onder andere valutaparen toevoegen, kleuren wijzigen en de manier waarop de prijzen en aantallen worden getoond aanpassen. Hieronder wordt kort uitgelegd waar u de FXTrader kunt vinden en hoe u ermee kunt werken.

Boven in het LYNX handelsplatform kunt u de FXTrader 1 vinden in de Trading Toolbar. Zie ook onderstaande afbeelding:

FXTrader 8.1.1
1
Staat de FXTrader hier niet tussen, dan kunt u de module terugvinden onder het kopje Trading Gereedschap 1 en FXTrader 2. Zie ook de afbeelding hieronder:
FXTrader 8.1.2
1
2
Als u de FXTrader opent, verschijnt onderstaand scherm:
FXTrader 8.1.3
1

De FXTrader configureren

Als u bovenin dit scherm op Configureer 1 klikt, komt u in het menu terecht waar u de opmaak en lay-out van de FXTrader kunt aanpassen. Dit ziet er als volgt uit:

FXTrader 8.1.4
1
2
3
4
5
6
7
8
Hier kunt u opgeven welke componenten 1 u getoond wilt zien, algemene instellingen 2 opgeven, het kleurenschema 3 en de kleuren 4 wijzigen, aangeven welke positie informatie 5 u wilt zien en de cel weergave 6 instellen. Tot slot kunt u de lettergrootte 7 opgeven.

Nadat u de door u gewenste veranderingen heeft opgegeven, klikt u onderaan op Pas Toe 8 om deze veranderingen door te voeren.

Welke informatie is er beschikbaar in de cellen van de FXTrader?

De cellen in FXTrader bevatten veel handige functies, zoals kleurcodering om onderscheid te maken tussen de opwaartse en neerwaartse prijs en volumeveranderingen 1 , een annuleerknop om alle orders voor een valutapaar te annuleren 2 , snelle toegang tot de FXTrader configuratie vensters 3 , met één muisklik omgekeerde quotes 4 , een berichtenregel om orderdetails te bekijken 5 , de orderregel 6 , optionele weergave van de positie en de W & V-informatie 7 en toegang tot de overige TWS functies door met uw rechtermuisknop op een willekeurige plaats in de handelscel te klikken.

FXTrader 8.1.5
3
4
6
7
2
1
1
5
LET OP:  Als u de quotes omkeert, dan worden alleen de getoonde quotes omgekeerd; de acties die u verricht (kopen/verkopen) hebben altijd betrekking op de basisvaluta. Omgekeerde quotes zijn te herkennen aan een asterisk (*) 1 achter het valutapaar. Zie ook onderstaande afbeelding:
FXTrader 8.1.6
1
Hoe kunt u de FXTrader gebruiken?

Wanneer u een handelscel selecteert 1, wordt het valutapaar van die cel automatisch actief in het koerspaneel aan de bovenkant van uw scherm 2. U kunt een order aanmaken zoals u gewend bent in het hoofdscherm; door op de bied- of laatprijs te klikken in het koerspaneel 3 of in de handelscel 4. De aangemaakte orderregel verschijnt zowel in het orderpaneel 5 als in de handelscel 6. De eigenschappen van de order kunt u per valutapaar instellen bij de voorinstellingen 7. Tot slot kunt u instellen dat orders direct verzonden worden door een vinkje te zetten bovenin bij Direct Verzenden 8. Zie ook onderstaande afbeelding:

FXTrader 8.1.7
1
2
3
4
5
6
8
7

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX