Chat with us, powered by LiveChat

Configuratie TWS Handelsplatform

Middels het configuratiescherm in uw LYNX Handelsplatform kunt u de algemene instellingen van het systeem instellen. In dit artikel bespreken we waar u sneltoetsen kunt instellen, waar u kunt aangeven welke berichten u wilt ontvangen in het LYNX Handelsplatform, waar u uw audioberichten kunt regelen, waar u het lettertype en de lettergrootte kunt aanpassen en waar u uw voorinstellingen van orders kunt opgeven.

Het configuratiescherm openen

U kunt het configuratiescherm op verschillende manieren openen in het LYNX Handelsplatform. Allereerst kunt u bovenin uw handelsplatform op Configureren 1 klikken.

Configuratie Handelsplatform 1
1
 

Mocht dit icoon niet zichtbaar zijn in uw handelsplatform, dan kunt u op Wijzig 1 klikken en vervolgens voor Algemene Instellingen 2 kiezen.

Configuratie Handelsplatform 2
1
2
Het configuratiescherm verschijnt. Zie ook de afbeelding hieronder:

Configuratie Handelsplatform 3

Aan de linkerkant staat een keuzemenu. Door te navigeren door dit menu, kunt u vrijwel elk aspect van het LYNX Handelsplatform naar uw wens instellen.

Sneltoetsen instellen

Klik onder Configuratie 1 op Sneltoetsen 2 om zelf sneltoetsen aan te maken 3.

Configuratie Handelsplatform 4
1
2
3
Berichten ontvangen in het LYNX Handelsplatform

Klik onder Configuratie 1 op Berichten 2 . Hier staan de meldingen die in het verleden zijn gedeactiveerd door de gebruiker (“Dit bericht in het vervolg niet meer weergeven”). U kunt deze berichten weer getoond krijgen in het LYNX Handelsplatform door een vinkje te zetten onder Toegestaan 3.

Configuratie Handelsplatform 5
1
2
3
Audioberichten

Klik onder Configuratie 1  op Audio Manager 2 om op te geven welke geluidsmeldingen u in het LYNX Handelsplatform wilt ontvangen 3 .

Configuratie Handelsplatform 6
1
2
3
Lettertype en lettergrootte aanpassen

Klik onder Weergeven 1 op Stijl van de Weergave 2 om onder andere het lettertype en de lettergrootte op te geven 3.

Configuratie Handelsplatform 7
1
2
3
Voorinstellingen opgeven

Klik op Voorinstellingen 1om de standaardinstellingen van uw orders te regelen 2. Hier kunt u bijvoorbeeld de standaard geldigheidsduur aanpassen, de triggermethode selecteren of een vooropgezette bracket order aanmaken.

Configuratie Handelsplatform 8
1
2
Het is ook mogelijk om deze voorinstellingen voor een specifieke productgroep (aandelen, opties, future opties etc.) 1 op te geven of zelfs voor een aparte ticker 2.
Configuratie Handelsplatform 9
1
2
Deze summiere informatie is bedoeld om u een indruk te geven van de mogelijkheden die u heeft om het LYNX Handelsplatform naar uw wens in te richten.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX