Chat with us, powered by LiveChat

Fundamentele bedrijfsdata

Met het gratis Reuters Fundamentals research abonnement kunt u de fundamentele bedrijfsdata van bedrijven bekijken in het LYNX Handelsplatform. Dit kan een toegevoegde waarde zijn voor uw analyses. Hieronder bespreken we hoe u dit research abonnement kunt activeren en waar u de fundamentele bedrijfsdata in het LYNX Handelsplatform kunt bekijken.

Het Reuters Fundamentals research abonnement activeren

Om het Reuters Fundamentals research abonnement te activeren kunt u onderstaande stappen doorlopen.

 1. Log in op het administratieve gedeelte van uw rekening. Klik hier voor een uitleg.
 2. Klik achtereenvolgens op Manage Account 1, Trade Configuration 2 en Research 3.
  Fundamentele bedrijfsdata 1
  1
  2
  3
 3. Scrol naar beneden tot de Premium Newswires 1.
 4. Zet een vinkje bij Reuters Fundamentals 2.
 1. Fundamentele bedrijfsdata 2
  1
  2
  Scrol helemaal naar beneden en klik op Continue.
 2. Op de volgende pagina krijgt u een overzicht van de aangevraagde abonnementen. Klik hier op Confirm.
 3. Tot slot krijgt u een overzicht van alle abonnementen die u op dit moment heeft afgesloten.

Fundamentele bedrijfsdata in het LYNX Handelsplatform

U kunt op verschillende manieren de fundamentele bedrijfsdata bekijken. Allereerst wordt een deel van de fundamentele data getoond in de effect omschrijving. Hiervoor klikt u twee keer met uw linkermuisknop op het effect waarvan u de data wilt zien. Zie ook onderstaand voorbeeld van AAPL:

Fundamentele bedrijfsdata 3
1
2
3
Aan de linkerkant ziet u de effect omschrijving 1. Aan de rechterkant staan de fundamentele data 2. Voor een uitleg over een bepaalde ratio klikt u op de “i” 3 achter desbetreffende ratio. Zie ook onderstaande afbeelding:
Fundamentele bedrijfsdata 4
3
4
Daarnaast kunt u bijvoorbeeld op Financial Summary 4 klikken, waarna u wordt doorgeleid naar de Fundamentele Bedrijfsdata module. Zie ook de afbeelding hieronder:

Fundamentele bedrijfsdata 5

De Fundamentele Bedrijfsdata module openen

U kunt deze Fundamentele Bedrijfsdata module ook direct openen vanuit het hoofdscherm. Kies bovenin het LYNX Handelsplatform voor Analytische Tools 1 en selecteer vervolgens Fundamentele Bedrijfsdata 2.

Fundamentele bedrijfsdata 6
1
2
LET OP: Deze module is alleen zichtbaar als u in het hoofdscherm een effect geselecteerd heeft waarvoor deze fundamentele bedrijfsdata beschikbaar is.

Binnen de Fundamentele Bedrijfsdata module kunt u links bovenin het gewenste effect opgeven 1 en de gewenste bedrijfsdata selecteren 2.

Fundamentele bedrijfsdata 7
1
Fundamentele bedrijfsdata 8
2
3
Indien u een icoon met een slot en een lichtgroene plus ziet 3, betekent dit dat u niet over het benodigde abonnement beschikt om deze gegevens te kunnen inzien. Wilt u deze gegevens toch kunnen bekijken, dan kunt u op de regel klikken en vervolgens in het administratieve gedeelte van uw rekening dit specifieke abonnement afsluiten.

Aangezien het Reuters Fundamentals research abonnement gratis is, kunt u het kosteloos uitproberen en kijken of de Fundamentele Bedrijfsdata module een toegevoegde waarde voor u is.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX