Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een jaaroverzicht opvragen voor mijn belastingaangifte?


Hieronder vindt u de stappen voor het downloaden van een jaaroverzicht 2021. De stappen die u hiervoor dient te volgen hangen af van het feit of u in 2021 klant bent geworden, of al vóór 2021 een effectenrekening via LYNX had.

Er bestaan twee instructies, voor klanten sinds vóór 2021 en klanten die in 2021 of later klant zijn geworden. Kleinere apparaten kunnen moeite hebben met de weergave, scroll daarom door om alles te zien.

Klant vóór 2021

Klik hier om in te loggen in uw Account Management.

Bovenaan de pagina kunt u klikken op Performance & Statements. 1  en daarna naar Statements. 2

1
2

Bovenin klikt u nu op uw huidige rekeningnummer 1 . Aan de rechtzijde van uw scherm kunt u op het filtericoon klikken 2 en Migrated aanklikken 3. Vervolgens kunt u uw huidige rekeningnummer geselecteerd houden en uw oude rekeningnummer selecteren 4 . Klik tot slot op Continue 5.

1

 

2
3
4
5

Klik dan op het pijltje achter Activity 1Vervolgens kiest u bij Period voor Custom Date Range 2, bij From Date voor de eerst mogelijke datum, X januari 20213, bij To Date voor 31 december 2021 4 en bij Format voor PDF 5 om het jaaroverzicht als bestand op te kunnen slaan (HTML kan ook als u direct uw jaaroverzicht wilt inzien). Klik tot slot op Run 6.

1
2
3
4
5
6
Net Asset Value Uw rekeningwaarde aan het begin en einde van het betreffende jaar. Inclusief een samenvatting van alle mutaties.
Open positions Uw openstaande posities op 31 december.
Trades Alle uitgevoerde transacties die zijn verricht tijdens het betreffende jaar.
Dividends Uw ontvangen dividenden.
Withholding Tax (Roerende voorheffing) De ingehouden dividendbelasting in het betreffende jaar.
Deposits & Withdrawals (Bij- en terugboekingen) Uw stortingen op uw effectenrekening en uw terugboekingen naar uw bankrekening.

Klant sinds 2021 en later

Klik hier om in te loggen in uw Account Management.

Bovenaan de pagina kunt u klikken op Performance & Statements 1  en vervolgens Statements. 2

1
2

U kunt op het volgende scherm op het pijl klikken bij Activity 3

3

U kunt middels het geopende venster Annual 4 kiezen en het jaar 5. Eenmaal de gewenste periode gekozen kunt u het format kiezen 6. Klik op Run 7 om het overzicht te downloaden.

4
5
6
7