Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik controleren of mijn aandelen voor het Stock Yield Enhancement Program zijn uitgeleend?

 

U heeft het Stock Yield Enhancement Program geactiveerd en u wilt controleren of uw aandelen zijn uitgeleend. Hoe kunt u dit monitoren?

1. Om te controleren of uw aandelen zijn uitgeleend, dient u eerst een rekeningafschrift te downloaden. Dit kunt u doen vanuit uw Account Management. Lees hier de instructies tot het downloaden van een rekeningafschrift.

2. In het statement onder het kopje IB Managed Securities Lent, vindt u de aandelen die zijn uitgeleend. In de kolom Quantity 1vindt u het aantal aandelen dat is uitgeleend. Onder de kolom Collateral Amount 2 vindt u het bedrag waarover de rente wordt berekend.

1
2
3. Onder het kopje IB Managed Securities Lent Fee Details vindt u een nog uitgebreider overzicht van uw aandelen die zijn uitgeleend. Zowel het aantal aandelen 1, de Collateral Amount 2, de marktrente 3, het rentepercentage die u daadwerkelijk ontvangt 4 en het bedrag dat u aan rente heeft ontvangen 5 zijn hier terug te vinden.
1
2
3
4
5
LET OP: Pas als het settlement van uw aandelen heeft plaatsgevonden, kunnen deze worden uitgeleend. Over het algemeen worden uw aandelen dus de eerste drie dagen na aankoop niet uitgeleend.
Al uw aandelen, ETF’s, preferente aandelen en corporate bonds die niet op margin zijn aangekocht, komen in aanmerking om uitgeleend te worden. Klik hier voor meer informatie over het SYEP en welke aandelen er in aamerking komen om uitgeleend te worden.

 

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX