Chat with us, powered by LiveChat

Handelspermissies voor Pennystocks aanvragen

Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Een van de producten waar u in kunt handelen zijn “Pennystocks”. Deze aandelen worden verhandeld via bijvoorbeeld de OTCBB of PINK beurzen. Om te kunnen handelen in Pennystocks dient u apart permissie aan te vragen. Daarvoor gelden een aantal aanvullende veiligheidseisen. Hieronder worden die benoemd en vindt u terug hoe u zelf de handelspermissie kunt aanvragen.

Voor de handel in Pennystocks gelden een aantal aanvullende veiligheidseisen. Deze aanvullende eisen luiden als volgt:

  • Let op! Op het moment dat u relatief grote transacties doet m.b.t. Pennystocks, bestaat de kans dat u in aanmerking komt voor een Due Diligence onderzoek. U kunt dan tijdelijk niet meer handelen in deze producten (zowel openen als sluiten), totdat het onderzoek is afgerond. Dit kan voorkomen als u bijvoorbeeld meer dan 1% van de uitstaande aandelen bezit, een groot aandeel heeft in het dagelijkse transactievolume, of grote verkooporders plaatst.
  • Op de rekening waarvoor de Pennystocks handelspermissie wordt aangevraagd moeten alle gebruikers ”2nd factor authenticated” zijn. Dit betekent dat er óf een beveiligingskaart actief moet zijn, óf dat er een LYNX Key actief moet zijn.
  • Om in aanmerking te komen voor de handelspermissie voor Pennystocks is het nodig dat alle gebruikers voldoen aan de minimale financiële- en leeftijdscriteria die vereist zijn om te kunnen handelen in aandelenopties in de Verenigde Staten.
  • De handelspermissie voor Pennystocks is gescheiden van de handelspermissie voor de overige Amerikaanse aandelen en moet dus apart aangevraagd worden. Met andere woorden, als u in Amerikaanse aandelen kunt handelen, betekent dit niet dat u automatisch ook in Pennystocks kunt handelen.
  • Pennystocks op de VALUE en GREY exchange zijn helaas niet verhandelbaar bij LYNX.

Instructies voor aanvragen handelspermissie Pennystocks

Eenmaal ingelogd in uw Account Management scrollt u helemaal naar beneden en klikt u rechts onderin op Trading Permissions 1.

1

Onder Stocks klikt u op Add 2. Vervolgens vinkt u United Stated (Penny Stocks) 3 aan en klikt u op Save 4.

2
3
4

Vervolgens scrollt u helemaal tot onderaan de pagina en klikt u op Continue. 

Op de volgende pagina kan het zijn dat u een overzicht vindt van uw investeringsdoelstellingen, handelservaring en financiële informatie. Controleer deze gegevens en klik onderaan deze pagina op Continue. Vervolgens is het nodig dat u een aantal pagina’s doorloopt waarin u akkoord gaat met de voorwaarden van de desbetreffende beurzen. Uiteindelijk komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden (Final Acknowledgements/ Confirmation). U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten. Voor Pennystocks geldt doorgaans dat de handelspermissie de volgende handelsdag is goedgekeurd.

Let op: indien u zelf deze handelspermissie aanvraagt, zijn wij niet in staat om te beoordelen of de handel in dergelijke Pennystocks voor u passend is.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX