Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Obligaties aanvragen?

Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Één van de producten waar u in kunt handelen zijn “Obligaties”. Om hierin te kunnen handelen, dient u een additionele permissie aan te vragen. Daarvoor gelden een aantal aanvullende veiligheidseisen.

Instructies aanvragen handelspermissie voor Obligaties

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van alle verhandelbare producten met de bijbehorende regio’s waar u reeds permissie voor heeft.

Door bij Additional Products te klikken op Choose One, kan u klikken op Bonds.

Handelspermissie voor Obligaties

Handelspermissie voor Obligaties

Nu dient u in te geven hoeveel jaar ervaring, hoeveel handelingen per jaar, hoeveel kennis u heeft van het product en voor welke landen of regio’s u handelspermissies wenst.

Let op: Om een goedkeuring voor Obligaties te krijgen, dient u minimaal goede kennis te hebben in dit product. Indien dit niet het geval is, dan kan u een tutorial voltooien om alsnog een goedkeuring te krijgen.

Eenmaal alles ingevuld, dan scrolt u naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue.

Tot slot komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke producten waar u een handelspermissie voor kan aanvragen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX