Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Metalen aanvragen?


Handelspermissie voor metalen aanvragen Op uw  LYNX effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Indien u wenst te handelen in goud, zilver, koper en andere metalen, dan dient u hiervoor een additionele “Handelspermissie voor Metalen” aan te vragen.

Instructies voor aanvragen handelspermissie Metalen

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van de verschillende soorten producten. Door op een product te klikken kan u een nieuwe handelspermissie aanvragen of een bestaande wijzigigen. Door bij een producttype te klikken op Add kunt u nieuwe regio’s toevoegen.

In dit geval kiest u voor “Metals“.

Vervolgens ziet u een overzicht van alle landen waarvoor u een permissie kunt aanvragen voor het geselecteerde product. U vinkt de regio of het land aan waarvoor u permissie wilt en klikt daarna op Save. 

Als u klaar bent, scrollt u helemaal naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue

Tot slot komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

De handelspermissie voor een bepaald product wordt goedgekeurd indien uw beleggingsdoelstellingen overeenkomen met die van het desbetreffende product, u over voldoende handelservaring in desbetreffende product beschikt en uw financiële situatie voldoende wordt geacht.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX