Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Futures aanvragen?

Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Een van de producten waar u in kunt handelen zijn “Futures”. Om te kunnen handelen in futures dient u een additionele permissie aan te vragen. Daarvoor gelden een aantal aanvullende vereisten.

Om een goedkeuring voor futures te krijgen, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Minimaal 2 jaar handelservaring in Futures
  • Minstens 20 handelingen in Stocks, Bonds, Futures en Opties
  • Minimaal goede kennis van Futures

Handelingen op andere platformen of paper trading accounts tellen ook mee.

Let op: U dient alle gegevens naar waarheidsgetrouw in te vullen. LYNX is niet verantwoordelijk voor gegevens die incorrect zijn ingevuld door de rekeninghouder.

Voorbeeld:

handelspermissie voor Futures

handelspermissie voor Futures

Indien u niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, dan kan u een kennistest voltooien om alsnog een goedkeuring te krijgen.

Instructies aanvragen handelspermissie voor Futures

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van de verschillende soorten producten. Door op een product te klikken kan u een nieuwe handelspermissie aanvragen of een bestaande wijzigigen. Door bij een producttype te klikken op Add kunt u nieuwe regio’s toevoegen.

In dit geval kiest u voor “Futures“.

Vervolgens ziet u een overzicht van alle landen waarvoor u een permissie kunt aanvragen voor het geselecteerde product. U vinkt de regio of het land aan waarvoor u permissie wilt en klikt daarna op Continue. 

Als u klaar bent, scrollt u helemaal naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue

Tot slot komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

De handelspermissie voor een bepaald product wordt goedgekeurd indien uw beleggingsdoelstellingen overeenkomen met die van het desbetreffende product, u over voldoende handelservaring in desbetreffende product beschikt en uw financiële situatie voldoende wordt geacht.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX