Chat with us, powered by LiveChat

E-mail van transacties


Heeft u orders inliggen en bent u niet in de gelegenheid om de hele dag ingelogd te zijn op uw effectenrekening, maar wilt u wel direct op de hoogte zijn wanneer een order is uitgevoerd? Dan is een e-mailalert of de Trading Assistant de oplossing voor u. Bij LYNX is het mogelijk om in te stellen dat u direct een e-mail ontvangt wanneer een transactie is uitgevoerd. Hieronder leest u hoe u dit kunt instellen.

Als u e-mails wenst te ontvangen van (alle) transacties die op uw effectenrekening worden uitgevoerd, dan kunt u dit regelen in het TWS handelsplatform of via de applicatie op uw smartphone of tablet.

Wanneer deze knop nog niet beschikbaar is in uw handelsplatform, volg dan volgende stappen:

Om vervolgens effectief e-mailnotitifcaties in te stellen is het stappenplan hieronder van toepassing:
LET OP: het is belangrijk dat u het juiste e-mailadres aan uw rekening heeft gekoppeld. Lees hier hoe u dit kunt doen.

U kunt ook via de applicatie op uw smartphone instellen dat u een e-mail wilt ontvangen wanneer een transactie is uitgevoerd. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

alerts mobile
Vanaf nu ontvangt u van iedere transactie een e-mail.

De Trading Assistant is alleen beschikbaar via uw smartphone en niet op een tablet. Bovendien is de Trading Assistent niet beschikbaar via uw smartphone indien u meerdere, aan elkaar gekoppelde rekeningen heeft.

Indien de Trading Assistant niet beschikbaar is, kunt u een alert instellen op uw smartphone of tablet om op die manier een e-mail notificatie te ontvangen zodra een transactie plaatsvindt. Voor informatie over hoe u dit kunt doen, kunt u contact opnemen met de helpdesk van LYNX.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX