Chat with us, powered by LiveChat

Eerste stappen bij LYNX - Kennismaking

Welkom bij LYNX! Om u op weg te helpen en om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt bij het gebruik van de verschillende platforms die tot uw beschikking staan, hebben wij speciaal voor u de volgende pagina's gemaakt. Gebruik de knoppen om meer te weten te komen over deze specifieke onderwerpen om u op weg te helpen.

Welcome to LYNX! To get you started and to make you feel comfortable using the different platforms available to you, we created the following pages especially for you.

Kennismaking

LYNX: Platformen

Nu uw effectenrekening bij LYNX is geopend, is het tijd voor een comfortabele kennismaking met het platform LYNX+. Om dit te doen hebben wij de belangrijkste onderwerpen voor u uitgelegd in de volgende pagina's.

LYNX+ is een compleet handelsplatform, direct vanuit de browser. Het is eenvoudig om orders aan te maken of uw portefeuille te analyseren. LYNX+ is speciaal ontwikkeld voor beleggers die op zoek zijn naar een eenvoudige en comfortabele interface. Als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden binnen LYNX+ dan moet u zeker eens een kijkje nemen op de LYNX+ Overzichtspagina.

Platformen

LYNX biedt ook een ander platform aan genaamd Trader Workstation ("TWS") (van Interactive Brokers), het Trader Workstation heeft alles in huis voor de serieuze en meer ervaren belegger. Met dit platform kunt u handelen in aandelen en complexere instrumenten (zoals opties, futures, valuta's, ETF's, en obligaties) - allemaal vanaf één effectenrekening. En toegang tot 150 markten en beurzen over de hele wereld. Lees meer over TWS.

1

Eerste order

Nu uw effectenrekening succesvol gefinancieerd is, bent u klaar om aan de slag te gaan. Binnen LYNX+ kunt u eenvoudig uw favoriete aandeel vinden op Naam, Ticker of ISIN zoals hieronder weergegeven.

Indien uw effectenrekening is geopend als een Cashrekening kunt u geen positie in een vreemde onderliggende valuta creëren. U zult dus uw Basisvaluta moeten omzetten naar de onderliggende Valuta van het product dat u wilt kopen/verkopen. Indien u meer specifieke instructies wenst over hoe een (FX) order aan te maken in LYNX+, dan vindt u via de volgende link de instructie over hoe een Order aan te maken in LYNX+ of hoe Valuta's omzetten in LYNX+.

Het creëren van (FX) orders is ook mogelijk binnen ons Trader Workstation ("TWS"), door de volgende link te volgen vindt u de instructie voor het Creëren van een order in TWS of het Omzetten van valuta's in TWS.

2

Tweestapsverificatie

Om uw effectenrekening zo goed mogelijk te beveiligen, kunt u gebruik maken van onze tweestapsverificatie. Dit betreft de LYNX Key, onderdeel van de LYNX Trading applicatie. De app is beschikbaar op zowel iOS (versie 11 of hoger) als Android (5.1 of hoger). De LYNX Trading app heeft dus twee functies: u kunt er mee handelen en u kunt er de LYNX Key mee gebruiken.

Om dit te doen, downloadt u de applicatie, wat u kunt doen door de QR-code hieronder te scannen. Na de installatie selecteert u Services en Register Two-Factor. Wilt u meer specifieke instructies voor LYNX Key, klik dan op de knop 'Volledige instructies' of klik hier.

Scan de onderstaande QR code met uw telefoon.

Windows:

 

Apple/Mac

LYNX Trading App QR Android LYNX Trading App QR Ios
3

LYNX Trading App installatie

Met de Trading App heeft u altijd toegang tot uw effectenrekening. Dus waar u ook bent, u kunt uw portefeuille in de gaten houden, orders plaatsen en op de hoogte blijven van het laatste beursnieuws.

Trading App

4

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX