Chat with us, powered by LiveChat

Let op: Gelieve er rekening mee te houden dat onze chatdienst momenteel niet beschikbaar is. Ons technisch team doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Service Center

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze categorieën

▼ MORE HOT TOPICS ▼

Veelgestelde vragen

Bij LYNX weten we dat er verschillende soorten beleggers zijn, en dat elke belegger andere behoeften heeft als het gaat om effectenbeheer en handelssoftware. Daarom bieden wij u verschillende state-of-the-art handelsoplossingen.

U doet altijd een storting op uw effectenrekening via een bankoverschrijving. Maak vooraf een deposit notificatie aan van uw storting in het Account Management/Client Portal. De overboekingsdetails worden direct na het aanmaken van deze deposit notificatie aan u getoond.

U kunt een SEPA of WIRE terugboeking aanmaken in het Account Management/Client Portal. De aanvraag om geld terug te boeken naar uw tegenrekening zal daarna worden verwerkt.

Om in een bepaald financieel product te handelen, dient u te beschikken over de handelspermissie voor het betreffende product. Indien u nog geen handelspermissie heeft voor een product waar u in wilt handelen, kunt u dit eenvoudig aanvragen in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening.

U kunt een afschrift van uw rekening opvragen in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening. In dit afschrift vindt u een overzicht van alle mutaties die hebben plaatsgevonden op de effectenrekening over de door u geselecteerde periode. In dit overzicht vindt u onder andere een overzicht van uw transacties, de verandering van uw cashpositie, dividenduitkeringen, stortingen en terugboekingen.

Wanneer er een Corporate Actions openstaat waar u uw keuze(s) moet doorgeven, kunt u deze beheren in de Corporate Action Manager. Voorbeelden van Corporate Actions zijn dividendkeuze doorgeven, aandelen aanbieden voor een overname of rechten uitoefenen. Deze keuze dient u voor een bepaalde deadline in te dienen in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening. Hieronder vindt u daarvoor de instructies.

Het belangrijkste verschil tussen een cash- en marginrekening is dat u met een cashrekening geen gebruik kunt maken van bevoorschotting. Hierdoor kunt u met een cashrekening niet met geleend geld beleggen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX